Home Locuri pescuit Gogosari 1

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoGogosari 1

  • Adaugat de: personFishu'
  • scheduleacum 17 ani
  • comment24 review-uri
  • visibility29587 vizite
  • thumb_up 1 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Giurgiu, jud. Giurgiu
De la Giurgiu se urmeaza drumul spre satul Vieru. Din Vieru se face un drum la stanga spre Gogosari. Dupa ce treceti printr-o vale, dupa ce se termina plopii se face un drum la stanga, care coboara in balta. Specii de peste: crap mare (15-17kg.), caras mare dar rar (2-3kg.), salau mult, cten, fitofag.

Administratia baltii: AJVPS Giurgiu. Teoretic nu se permite plantarea si nu se poate pescui cu mai mult de 2 vergi de persoana ... Paznicul, nea Florica, e baiat bun !

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
60 lei/24 h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 24 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori sau informatii neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]