Home Locuri pescuit Frunzanesti 1

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoFrunzanesti 1

  • Adaugat de: personpescuitul
  • scheduleacum 17 ani
  • comment35 review-uri
  • visibility40376 vizite
  • thumb_up 3 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Fundeni-Frunzanesti, jud. Calarasi
Balta este situata la 18 km sud de Bucuresti pe soseaua Bucuresti - Cernica - Oltenita. Se poate ajunge cu trenul (din Gara Bucuresti-Titan, statia metrou Republica, a patra statie), cu microbuzul din statia RATB (CORA). Cu autoturismul personal se poate ajunge pe soseaua Bucuresti - Cernica; din zona Pantelimon se merge pana la podul de la Acumulatorul apoi imediat dreapta si se urmeaza indicatorul spre Oltenita. Dupa cca. 500 m de la intrarea in Fundeni se face un drum asfaltat la stanga, intersectia avand si o troita. Se merge cca. 1 km pana se ajunge la un pod de pamant. Bazinul 1 este situat in partea stanga a podului.
Specii curente de pesti: crap, cteno, fitofag, somn, caras, rosioara, biban.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
50lei/24h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 35 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori sau informatii neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]