Home Locuri pescuit Dunare- Oltenita

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoDunare- Oltenita

  • Adaugat de: personforum
  • scheduleacum 15 ani
  • comment26 review-uri
  • visibility60513 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Oltenita, jud. Calarasi
Localizata la cca. 65 kg in sud de Bucuresti, la cca. 3 km de Oltenita.
Se poate ajunge cu trenul, statia de plecare Titan (Metrou Republica) - verificati mersul trenului. De asemenea, se pot lua microbuze si autobuze fie din zona Metrou Republica, Piata Sudului (recomand informarea in prealabil). Cu masina personala se poate ajunge pe ruta Bucuresti - Cernica- Budesti - Curcani - Oltenita (drum acceptabil). Se poate ajunge si pe DN4 - Bucuresti - Frumusani - Budesti - Curcani - Oltenita (drumul este bun). Speciile sunt cele specifice de Dunare. Alte informatii utile: Se poate ajunge cu trenul, statia de plecare Titan (Metrou Republica) - verificati mersul trenului. De asemenea, se pot lua microbuze si autobuze fie din zona Metrou Republica, Piata Sudului (recomand informarea in prealabil).


--------------------------------


La 2km de Oltenita, se ajunge cu masina, calitatea drumului este buna(eu merg cu un Matiz). Ca si reper la 2-3km in aval de santierul naval Oltenita. Specii: Somn. Momeli: Anul trecut am prins destul de bine somn la rama neagra. Permisul se obtine pe loc daca aveti o poza cu Dvs., din centrul orasului Oltenita si un permis pe un an costa aprximativ 100ron. Alte informatii utile: Aveti posibilitatea sa va si cazati in Oltenita. Exista o pensiune cu 4 camere si 2 apartamente clasificata la 4 *** unde tariful pe camera daca veniti recomandati de pe site va fi de 100 ron camera cu mic dejun inclus. De aici puteti merge a doua zi si pe alte balti cu sau fara plata, Oltenita fiind inconjurata de o mare salba de lacuri.
Informatii oferite de Marin Catalin Mihai


Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
Permis ANPA + Viza PG

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Frecventa capturi:

Specia Frecventa medie capturi (kg/partida/specie)
Crap
4.25
Caras
6.88
Stiuca
0.00
Salau
3.00
Somn
16.50
Platica
0.00
Novac
0.00
Somn african
0.00
Alte specii
5.33
*) Statistici realizate in baza a 15 recenzii publicate de pescari incepand cu 01.01.2011.

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 26 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]