Home Locuri pescuit Dunare - Ara

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoDunare - Ara

  • Adaugat de: personionexu
  • scheduleacum 13 ani
  • comment26 review-uri
  • visibility63695 vizite
  • thumb_up 6 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Giurgiu, jud. Giurgiu
La intrarea in Giurgiu, se face stanga catre vama, se urmeaza indicatoarele pana se termina drumul si ai obligatoriu la stanga, catre vama (este un "Petrom" pe stanga). Se intra pe drumul catre bulgari, apoi incepe pe stanga un gard de plasa, se face stanga, mergand pe drumul paralel cu gardul, apoi in capat de tot, se face stanga si se merge paralel cu "Dunarica"... drumul serpuit te va duce la pichetul de graniceri, iar ceea ce vei vedea in fata, acea intindere de apa, este Ara, un brat al Dunarii, care uneori cand este seceta, nu curge deloc. Locuri sunt peste tot, depinde de inspiratia fiecaruia. Specii: Stiuca, salau, somn, caras, platica, crap, avat, biban, oblete. Momeli: Rama, viermus, patratica de mamaliga si toata gama de artificiale pentru rapitori. Alte informatii utile: Neaparat, daca mergeti acolo, aveti nevoie de permis AGVPS vizat pe anul in curs si de viza PG. Politia de frontiera tine mult la asta si da amenzi celor care nu au aceste acte; nu merge sa dai 2 pe un permis si in afara de permis + pg, trebuie sa va legitimati si cu buletinul. Viza PG se obtine de la Giurgiu, iar permisul vizat poate fi si din alt oras, pe politisti ii intereseaza sa aibe viza pe anul in curs.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
Permis ANPA + Viza PG

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 26 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori sau informatii neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]