Home Locuri pescuit Crevedia 5

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoCrevedia 5

  • Adaugat de: personbebe.bebe
  • scheduleacum 11 ani
  • comment12 review-uri
  • visibility25946 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Crevedia, jud. Dambovita
Bucuresti - Buftea- CREVEDIA in centrul localitati dupa circa de politie care este pe stinga se merge mai inainte si veti vedea un restaurant pe partea dreapta, acolo faceti stanga pe un drum pietruit, tineti drumul pina la o balta pe partea dreapta [Crevedia 3] si faceti stinga 100m unde sint niste plopi inalti [Crevedia 5]. Dupa el urmeaza 6. Specii: am auzit de la paznici ca au bagat caras si ciortan [ciortan nu cred].

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
40 lei/12 h

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

  • zoom_in
    Pescuit
Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 12 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]