Home Locuri pescuit Complex Salonti

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoComplex Salonti

  • Adaugat de: personforum
  • scheduleacum 4 ani
  • comment0 review-uri
  • visibility2677 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Drasov, jud. Alba
Pe Autostrada A1, venind de la Sibiu spre Sebes, se paraseste autostrada la iesirea spre localitatea Cunta. Din localitatea Cunta se merge spre Drasov, treceti pe langa benzinaria Rompetrol. La acea intersectie, se face stanga si intrati in localitatea Drasov, la circa 400-500 m veti vedea indicatorul "Complex turistic Salonti Drasov", urmati drumul la stanga circa 500m.
Complexul ofera conditii excelente de cazare, restaurant, piscina si bineinteles o balta bine intretinuta si populata cu exemplare deosebite de crap, salonta etc..

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
50lei/zi

label_outline
Momeli recomandate:
Momeli specifice pentru crap, caras...

label_outline
Specii existente:
Crap, caras, cteno, salonta, fitofag etc..

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Regulament pescuit:
Taxa pescuit:
50lei/zi.

Pentru informatii suplimentare, vizitati pagina de facebook a baltii.


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact


room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Puteti fi primul care posteaza imagini despre aceast loc de pescuit.


question_answer playlist_add Adauga review
Puteti fi primul care posteaza un comentariu despre acest loc de pescuit!

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]