Home Locuri pescuit Baraj Oltet

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoBaraj Oltet

  • Adaugat de: personshootgun
  • scheduleacum 15 ani
  • comment1 review-uri
  • visibility11926 vizite
  • thumb_up 1 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Oltet, jud. Brasov
Un lac de acumulare situat la iesirea din localitatea Oltet, la cativa km de orasul Fagaras. Acces excelent cu masina pana pe malul lacului, pe ambele maluri. Ca o particularitate, malurile lacului sunt destul de inalte (1- 1.5m), lacul fiind indiguit, insa se poate pescui in conditii foarte bune de pe dalele de beton (puteti renunta la rodpod-uri si alte tipuri de suporti). Lacul este populat cu crap, caras, somn, stiuca, avat, biban si alte specii autohtone. Se folosesc cu succes toate tipurile de momeli, in special rama rosie si viermusul.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 1 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori sau informatii neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]