Home Locuri pescuit Arges Ordoreanu

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoArges Ordoreanu

  • Adaugat de: personiulian2476
  • scheduleacum 13 ani
  • comment2 review-uri
  • visibility11188 vizite
  • thumb_up 2 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Ordoreanu, jud. Ilfov
Balta se afla pe malul stang al Argesului , intre comuna Clinceni, satul Teghes, satul Cornetu, vizavi de satul Posta si Draganescu (ultimile doua localitati sunt dincolo de raul Arges, pe malul drept). Fata de Bucuresti 18 km distanta.

Balta se afla in imediata vecinatate a satului Ordoreanu. Se iese din Ordoreanu, se urca pe dig, dupa care se face dreapta (spre o stana de oi, care se vede), dupa care se coboara digul si se merge spre stanga (in avalul Argesului cum ar veni). Nu se merge mai mult de 1 km. Sunt mai multe balti, mai mici si mai mari, inundabile de Arges cand acesta se umfla mult. Baltile au diferite specii de pesti, atat rapator, cat si peste pasnic. Drumul e bun pe timp de primavara, vara si toamna. Iarna s-ar putea cu atoturismul sa apara probleme. Eu am mers cu masina pana langa balta si a fost foarte bine.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
gratis

label_outline
Momeli recomandate:
baboi, rotative, oscilante, pufulet expandat, rame, viemusi, twistere etc..

label_outline
Specii existente:
Stiuca, biban, salau, caras, crap.

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Regulament pescuit:
Balta e salbatica, si nu o administreaza nimeni.


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: - neconfirmata playlist_add Adauga coordonate


play_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 2 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]