Home Locuri pescuit Anvir (Moara din Reviga)

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-videoAnvir (Moara din Reviga)

  • Adaugat de: personprionbio
  • scheduleacum 17 ani
  • comment3 review-uri
  • visibility19988 vizite
  • thumb_up 10 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. Reviga, jud. Ialomita
Pe drumul dintre Urziceni si Slobozia in localitatea Cazanesti se face stanga spre Cocora, la intrarea in Cocora este indicator dreapta 4 km spre Reviga. In mijlocul satului pe partea dreapta este biserica, dupa care la 50m se face dreapta . Se mai parcurg aproximativ 200m si pe partea stanga este intrarea pe balta Moara. Pentru bon si alte informatii se ia legatura cu paznicul de la cabana.

Balta de pescuit sportiv "Moara din Reviga" se afla situata in marginea satului, cu drum asfaltat pana pe balta. Balta a fost usor populata cu salonta in 2007 si intensiv in 2010 cu crap, cteno, novac, fitofag si stiuca. Acum in balta sunt in cantitati impresionante crap intre 0.7 kg si 6 kg, cteno intre 0.8 kg si 2 kg, Novac la 1,5kg, fitofag 1,5kg , stiuca intre 0.7 kg si 1.5kg si cars pana la 700g. Pana acum la pescuitul sportiv a predominat crapul, cteno si carasul.

Balta a fost deschisa pentru pescuit sportiv in iunie 2011.

Taxe de pescuit sportiv:

-25 ron/12h (intre orele 6-18 de zi si orele 18-6 de noapte)- la undita (2 buc) SE RETINE 2,5 Kg (Crap,cteno,stiuca peste 0.7 kg/buc) SI CARAS FARA LIMITA
-50 ron/12h (intre orele 6-18 de zi si orele 18-6 de noapte)- la lanseta (5 buc) SE RETINE 5 Kg (Crap,cteno,stiuca peste 0.7 kg/buc) SI CARAS FARA LIMITA

IMPORTANT! Pentru pescuitul de noapte, este obligatorie aprobarea de catre administratorul baltii !
Daca se doreste pastrarea unei cantitati de peste mai mare decat cea legala, diferenta se achita cu 10 ron/kg (crap, cteno,stiuca) si 5 ron/kg ( novac si sanger). Daca o singura captura depaseste limita de greutate se elibereaza sau se plateste diferenta cu 10 ron/kg.

REGULAMENT PESCUIT SPORTIV
Art. 1. In cadrul amenajarii piscicole – Balta Moara Reviga - pescuitul sportiv recreativ este permis numai de pe mal si se desfasoara contra platii unei taxe stabilita de administratorul amenajarii. Taxa da dreptul persoanelor sa desfasoare activitati de pescuit sportiv recreativ indiferent ca acestea realizeaza sau nu capturi.
Art.2. In cadrul taxei de pescuit, un un pescar poate pescui cu maxim 5 lansete si 2 undite. Pentru fiecare lanseta sau undita in plus se va plati 10 lei.
Art.3. Este interzis pescuitul la japca precum si prin alte metode ce intra sub incidenta Legii nr.192/2001 cu completarile si modificarile ulterioare, precum si pescuitul cu scule sau instrumente care nu sint acceptate potrivit legii ca facand parte din categoria celor destinate pescuitului sportiv-recreativ.
Art.4 Persoanele care desfasoara activitati de pescuit sportiv-recreativ au obligatia de a prezenta pentru verificari bonul de pescuit cel putin pina la parasirea perimetrului bazinului, oricaror organe abilitate cu acest drept precum si personalului de control si administratorilor S.C. Anvir Trade 2006 S.R.L.
Art. 5 Pescarul sportiv are obligatia de a elibera in apa exemplarele capturate care nu au dimensiunile minime prevazute de anexa 4 la Legea nr.192/2001 cu modificarile si completarile ulterioare si de a prezenta pentru verificare in timpul sau la finalul partidei de pescuit a tuturor exemplarelor capturate si retinute, echipelor de control si verificare ale administratorului legal sau ale organelor abilitate ale statului.
Art. 6 Pescarii sportivi si insotitorii acestora au obligatia de a se comporta in spiritul respectului reciproc pe toata perioada stationarii in perimetrul bazinului piscicol, de pastrare a curateniei si de luare a tuturor masurilor pentru a preveni orice evenimente cu consecinte negative (incendii, degradari ale trenurilor agricole invecinate, alterarea calitatii apei din bazin prin aruncarea de deseuri / resturi / substante chimice etc.)

Art.7 Taxe de pescuit sportiv:

-25 ron/12h (intre orele 6-18 de zi si orele 18-6 de noapte)- la undita (2 buc) SE RETINE 2 Kg (crap, cteno, stiuca peste 0.7 kg/buc) si CARAS FARA LIMITA
-50 ron/12h (intre orele 6-18 de zi si orele 18-6 de noapte)- la lanseta (5 buc) SE RETINE 5 Kg (crap, cteno, stiuca peste 0.7 kg/buc) si CARAS FARA LIMITA

IMPORTANT! Pentru pescuitul de noapte, este obligatorie aprobarea de catre administratorul baltii !
Daca se doreste pastrarea unei cantitati de peste mai mare decat cea legala, diferenta se achita cu 10 ron/kg (crap, cteno,stiuca) si 5 ron/kg ( novac si sanger). Daca o singura captura depaseste limita de greutate se elibereaza sau se plateste diferenta cu 10 ron/kg, respectiv 5 ron/kg.

Art.8 Pescuitul recreativ/sportiv de noapte este permis numai in locurile stabilite de administratorul amenajarii piscicole. In timpul pescuitului recreativ/sportiv de noapte pescarii sportivi vor folosi o sursa de lumina care sa semnalizeze prezenta acestora la locul de pescuit.
Art.9 Reguli de comportament
Se interzic auditiile muzicale, organizarea de picnicuri pe fond sonor zgomotos, transformarea pescuitului in serbare campeneasca.
Este interzisa instalarea la o distanta mai mica de 15m de urmatorul pescar.
Are regim obligatoriu intretinera ecologica a locului de pescuit prin colectarea tuturor deseurilor si a resturilor menajere in saci sau pungi care se ridica de pescar la terminarea partidei de pescuit.
In jurul lacului se circula cu viteza foarte mica si nu se claxoneaza. Pe timpul noptii este interzisa circulatia auto.
Sunt interzise: - focul direct pe pamant, gropile in pamant si scaldatul.
Art. 10 Nerespectarea prevederilor prezentului regulament dar si a celorlalte reglementari legale in vigoare de catre orice persoana din afara societatii, care se prezinta pentru pescuit sportiv, obliga personalul de paza si control sa ia masura sesizarii organelor in drept, precum si de interzicere a stationarii sau nepermiterii accesului in perimetrul bazinului piscicol.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
25lei/12h - undita; 50 lei/12h lanseta

label_outline
Momeli recomandate:
fara recomandari speciale

label_outline
Specii existente:
specii comune

label_outline
Facilitati oferite
nu se cunosc

label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Puteti fi primul care posteaza imagini despre aceast loc de pescuit.


question_answer Balta a inregistrat 3 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]