Home Locuri pescuit 3 canale

Informatii generale

Localizare, taxe, harti, review-uri, foto-video3 canale

  • Adaugat de: personnae_nlc75
  • scheduleacum 16 ani
  • comment1 review-uri
  • visibility37920 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Localizare
loc. hagioaica TITU, jud. Dambovita
DN Bucuresti Pitesti soseaua veche, la 50 km de Bucuresti in loc. Titu Targ se face dreapta spre HAGIOAICA, dupa ce se trece bariera se face la stinga cca 700m drum ok.

Pentru noutati despre acest loc, 🎣
label_outline
Taxa/Permis pescuit (o persoana): edit Actualizare
-

label_outline
Momeli recomandate:
Momeli: porumb, mamaliga etc..

label_outline
Specii existente:
Specii: crap, caras, cheno.

label_outline
Facilitati oferite


label_outline
Regulament pescuit:
se poate planta, se poate pescuit in sistem C&R.


label_outline
Telefon contact: - playlist_add Adauga contact

  • Pagini web si de socializare
  • Nu exista informatii edit Adauga pagini

room
Localizare pe harta: edit Modificaplay_circle_filled add_a_photo Adauga Galeria foto/video (ultimele postari)

Pentru mai multe imagini, vezi Galeria foto a baltii.question_answer Balta a inregistrat 1 comentarii. Vezi Pagina cu comentarii.

warning
Aceasta rubrica reprezinta un ghid informativ pentru pescari si nu reprezinta o oferta comerciala. Informatiile si fotografiile publicate mai sus au caracter pur informativ si va sunt oferite fara nicio garantie, sub rezerva ca pot contine erori de localizare, informatii incomplete sau neactualizate. Administratorii baltilor pot schimba taxele si conditiile de pescuit in orice moment, fara nicio notificare prealabila. Daca sesizati existenta unor informatii eronate, nu ezitati sa ne raportati problema urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]