Home Locuri pescuit Partide ID:1795

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorZeton Turnu-Magurele
loc. Turnu-Magurele, jud. Teleorman

  • Adaugat de: person pikekiller
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility165 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Tin sa precizez ca aceasta este balta unde am prins prima mea stiuca in urma cu vreo 12 ani cand imi petreceam vacantele de vara la bunici si in zilele cele mai proaste ma intorceam cu 4-5 bucati frumoase, si erau foarte dese episoadele cand unditele pescarilor de pe mal o luau razna pe apa tarate de crapi salbatici capitali. De atunci acest brat mort al Oltului a fost braconat in mod slabatic si sistematic singura sansa este vegetatia abundenta si ca primavara cand se umfla apele comunica cu Oltul si mai intra peste mare.Mult as dori sa stiu daca cineva a fost de curand p-acolo, si care a fost rezultatul. Taxa pe 2005: permis ajvps.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]