Home Locuri pescuit Partide ID:1711

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorZeton Turnu-Magurele
loc. Turnu-Magurele, jud. Teleorman

  • Adaugat de: person nebunu87
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility53 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Este o balta buna atat pentru pescuit cat si pentru camping. In vara anului 2004 am vazut multe familii venite "la picnik" la Zeton. Peste a fost de mult, ca acum nu prea mai e ... pentru ca nimeni nu se ocupa de balta asta. Daca ai noroc poate reusesti sa mai gasesti vreun "monstru" uitat de Dumnezeu dar nu va faceti cine stie ce sperante. Ultima captura mai frumoasa nu a depasit 3 kg < 2,840 cantarit acasa>. Asta dupa 2 luni de batatorit malul si pe o parte si pe cealalta. "Cadoul" a venit la o lanseta de fibra Lineaffe Pro Lord 2,40 mulineta Okuma Access 1rulment cu fir de 0,30. Lingurita oscilanta de suprafata cu bot rosu. De ajuns se ajunge si cu masina dar totul depinde de sofer. Daca stii zona, e bine, daca nu ... Dacia este cea mai buna! Fir intins!!! Taxa pe 2005: nu are.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]