Home Locuri pescuit Partide ID:9054

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorValea Vlasiei
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person adi dumi
  • scheduleacum 16 ani
  • visibility46 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 16 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Duminica – 10.12.2006, (8.00 a.m.) - A avut loc prima mea intrevedere cu aceasta balta a carei referinte le-am gasit intamplator pe internet, cu aprecierile pro si contra despre.
Am aflat un loc frumos ca peisaj, desi ma ateptam ca balta sa fie mai mare; zi cu ceata si destul de rece. Dupa ce am platit taxele de rigoare m-am imbarcat, nadajduind o partida de pescuit palpitanta pe o balta necunoscuta pana atunci. Apa era foarte scazuta, asa fel, ca in apropierea stufului, unde stiuca se retrage de obicei in perioada rece, adancimea avea cca. 50-20 cm. Deci am banuit ca stiuca s-a retras la apa adanca. Dupa aproximativ o ora si jumatate de lanseuri, folosind alternativ linguri, twistere, etc. aveam sa ma confrunt cu “singura” captura din ziua respectiva – o frumusete de stiuca de 5,3 Kg si 80 cm lungime (vezi foto). Din pacate nu am avut aparatul de fotografiat pe balta. Pana sa o numesc intr-adevar captura mea, “fiara” mi-a oferit un drill de aproximativ 8-10 minute, condimentat cu adrenalina cat cuprinde. Dupa aceasta am mai avut, in tot restul partidei, doua atacuri ceea ce confirma faptul ca in aceasta perioada a lunii si destul de rece fiind, stiuca isi conserva foarte judicios energia, hotarand sa atace numai atunci cand este aproape sigura de reusita. Martorii frumoasei capturi: Domnul care mi-a dat bonul de pescuit, Domnul Petrica Ristea – singurul meu “concurent” din ziua rspectiva si Domnul Ionica - administratorul baltii pe care l-am cunoscut la plecare. Personal, in legatura cu diversele carcoteli ale unor persoane, apreciez ca este necesar un numar de cel putin zece partide de pescuit la o balta, pentru a putea trage o concluzie timida despre aceasta. In plus, trebuie sa incerci sa gandesti ca pestele pentru a-l intalni.
Taxa pe 2007: 30 +20 barca lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]