Home Locuri pescuit Partide ID:5147

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorValea Vlasiei
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person radstefan
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility64 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 17 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Nu am fost la pescuit, ci doar am vrut sa verific informatiile de pe net... Am gasit un peisaj frumos, liniste, o balta salbatica cu maluri inaccesibile (deocamdata) pescuitului stationar. Merge din barca, care se poate inchiria. O balta pentru impatimitii pescuitului la rapitor. Patronul, un om de calitate. M-a lasat sa admir cardurile de cteno ce navigau pe langa mal, la anul o sa aiba cam 1 kg (balta a fost populata in primavara). Peste 2 ani probabil malurile or sa fie amenajate, si se va deschide si pescuitul stationar. Ceva ma face sa cred ca omul se va tine de cuvant. In afara de stiuca, balta are si crap, biban etc. Nici urma de salau. Vezi pozele atasate. Nu sunt "omul" patronului. Habar n-am cum il cheama, jur. Fire zbuciumate! Taxa pe 2006: 50 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]