Home Locuri pescuit Partide ID:3298

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorValea Vlasiei
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov

  • Postat de: person Vizitator
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility17 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
Vizitator

Vizitator

help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost pentru a zecea oara pe acest lac impreuna cu un bun prieten dornic in a invata tainele pescuitului la stiuca. Am avut partide excelente, altele bune, iar altele in care am crezut ca nici nu mai exista stiuca in lac. Am vazut comentariul de mai devreme si am concluzionat ca trebuie sa povestesc si eu partida de miercuri cand din prezentarile pe care le-am avut am reusit sa aduc in barca una de 2,7kg si 6 marlite de 300-400g. Este un loc care merita toti banii datorita lipsei de aglomeratie, aerului, linistii si nu in cele din urma peisajului mirific. Exista si mici nemultumiri datorate faptului ca lacul este plin de vegetatie (am inteles de la paznici ca s-a bagat mult cteno si ca la anul problema va fi partial rezolvata) si faptul ca barcile existente pentru inchiriat sunt intr-o stare deplorabila (dar plutesc fara a exista riscuri de imbaiere nedorita). In ansamblu este o balta pentru cei care adora o iesire la pescuit de rapitor fara a fi interesati de numarul capturilor ci care sunt in cautare de trofeu (exista stiuci enorme! am vazut doua anul trecut). Felicitari administratiei lacului! Taxa de pescuit este de 30ron + barca 20ron/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]