Home Locuri pescuit Partide ID:23770

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Valea Cociovalistea
loc. Moara Vlasiei, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person gaby_po23
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility60 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
150 lei/ 12 ore

label_outline
Drum de acces
Bun.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb preparat.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta vineri la ora 18:00 cu gandul sa stau pana duminica. Acolo erau niste cunostine ale mele deja campati - cu 25 de lansete.

M-am retras in drepta lor, am nadit cu 25 bulgari de nada la o distanta de 50 m de mal (deoarece pe mijloc e adanca si am mizat pe faptul ca poate manca tinand cont ca e caldura).
Nada compusa din: cereala fierte (grau, porumb, mei, canepa), petele, micropelete, proteina lactica, spirulina si ulte altele) - partea lichida csl, spd, si betaina lichida + robin red.

Am dat cu 2 lansete pe patul de nada si 2 peste patul de nada. La ac am folosit pop up, porumb dipat + flotant, plastice dipate. Dip - miere, capsune, scopex, usturoi.

Pana dim nu am vazut nici o trasatura, tinand cont ca am plantat si replantat. Am dat si in buza stufului la 20 cm vis-a-vis. Dim am plecat. Bonul in 4 persoane a fost 11 milioane - sa va tineti bine !! ei au ramas eu am plecat.
E a 3 oara cand vin, dar si ultima. Am prins ten la 8 kg prima data si a 2 oara 2 crapi 4-5 kg - foarte putin.
Agata de rupe si daca nu ai barca nu il scoti din cauza cocioacelor. De mentionat ca dau cu lansete Harrison Torix 3,5 lb, fir 35 , ace Solar nr 4 - pentru cunoscatori si am tras de el foarte tare...

Concluzia - platesti foarte multa pentru niste vise... s-a bagat si sonar si foarte slab. Balta are este mare dar foarte rar... iar ca sa ai sanse trebuie sa stai 3-4 zile... dar nu ai cu cine sa vorbesti deoarece patronul chiar daca nu iei peste cum fac eu tot te taxeaza cu 150 lei/ 12 ore. Asa ca, concluzia o trageti singur. Ceilalti au prins 1-2 crapi... cred. Pacat de aceasta balta ca nu e administrata asa cum ar trebuii, se cauta doar profit repede si mult.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]