Home Locuri pescuit Partide ID:13640

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorSTRACHINA 2 (MURGEANCA)
loc. TANDAREI, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person mihaipop
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility1085 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
120lei/24ore

label_outline
Drum de acces
foarte bun, pietruit pana la balta si in jurul fermei unde am pescuit.

label_outline
Momeli folosite:
porumb.


label_outline
Comentariu despre partida
Am venit seara si am asezat tabara pana in ferma pe stanga. Am plantat pe la ora 21 si am tras un gratar si o bauta pana am uitat toti de peste.
Pe la 2 noaptea au inceput senzoreiii sa sune si a inceput spectacolul, pana la 9 dimineata am prins 18 ciortani si 2 bucati de 8 si 11 kg.
A fost putin mai dificil cu cantarul, da... regulile sunt reguli, m-am conformat si am plecat linistit acasa, dar cu peste in juvelnic.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 11 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv, cu excepțiile prevăzute [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2021 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]