Home Locuri pescuit Partide ID:18789

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorSAFTICA-valea vlasiei
loc. Saftica, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person idicu
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility984 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drum bun, de piatra, in incinta baltii. Intrare mai grea din DN1 daca vii dinspre Ploiesti: ori calci linia continua la intrare in Saftica (nerecomandat minorilor), ori mai mergi pana ce aceasta manevra este posibila si legala.

label_outline
Momeli folosite:
Nada: TTX in amestecat cu mamaliga, boabe de porumb tip Bonduelle, viermusi si tocatura de rame. Momeli: Porumb cu aroma de miere, viermusi, rame de balegar.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit intre orele 6,00 si 16,00 cam pe la mijlocul baltii, cu rezultate mai bune intre 7,00 si 11,00. Acelasi lucru am observat si la vecinii din stanga si din dreapta. S-a prins ciortanica (in special salonta) de 1 - 2 kg si caras "palmas" iar unul ceva mai rasarit cca 600 g. Crapul numai la rama iar carasul la rama sau la viermusi. Vremea a fost excelenta: soare cu o adiere de vant cat sa nu te deranjeze dar sa racoreasca putin. Apa crescuta si tulbure din cauza viiturilor de pe versanti, de la ploile din ultimile zile. In ciuda dimensiunilor reduse (latime mica ce-i da aspect de canal) este o balta agreabila cu dotari de stricta necesitate.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 3 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]