Home Locuri pescuit Partide ID:14822

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorSAFTICA-valea vlasiei
loc. Saftica, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person virgilvas
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility983 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80-100 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
La iesirea din Saftica, pana in curba, drum la dreapta (indicator Simplast) pietruit, excelent. O salba de 3 balti inguste, foarte lungi si pline de peste.

label_outline
Momeli folosite:
porumb Bonduelle, viermisori, rame, mamaliga.


label_outline
Comentariu despre partida
Specii de peste: caras- 200g-1,2 kg; crap romanesc- 1-8-9 kg; salonta idem; ten 2-15 kg; Nu exista rapitor.

Conditii excelente de amenajare si civilizatie, patron (dnul Matei) si administrator (dnul Dan) de exceptie! Am ajuns acolo absolut intamplator, acum aproape 3 luni si de atunci numai acolo merg.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 6 kg
-Cantitatea retinuta: 2 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]