Home Locuri pescuit Partide ID:12005

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorSAFTICA-valea vlasiei
loc. Saftica, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person kostass68
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility31 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
70 lei/12h

label_outline
Drum de acces
Bunicel dar doar pe o parte a lacului, locurile de pe malul opus fiind inaccesibile deoarece malul este mai inalt si foarte noroios.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb cu diverse arome, rime, viermisori si mamaliga.


label_outline
Comentariu despre partida
Sincer sa fiu crapului nu i-am vazut culoarea decit prin vecini, singurii pescari de pe balta in afara mea (chiar ma intrebam daca ar putea incape mai mult de 5-6 pescari pe aceasta mlastina sau bulboana ca balta nu se poate numi sub nici o forma). Deci cei de linga mine au luat 3-4 buc. de ciortan carora patronul baltii le-a dat drumul inapoi desi platisera 2 bonuri. Dezgustator ! Apropos, carasul de mai jos nu este caras, este mini-carasel.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 4 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]