Home Locuri pescuit Partide ID:12001

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorSAFTICA-valea vlasiei
loc. Saftica, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person eugenyuss
  • scheduleacum 16 ani
  • visibility62 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 16 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
70 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Fara probleme. Din DN1, 300 m pietris de rau, inclusiv pe malul stang al bazinelor.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb uscat si bonduelle pe fir de par cu pop-up. Patratica de mamaliga.


label_outline
Comentariu despre partida
Sunt 3 bazine mici, excavate anul trecut, dar au peste. Am pescuit intre 08.00-18.00, cu 3 lansete si o undita. Dl. Matei, patronul bazinelor, te lasa sa retii 4-5 kg. de crap intre 1,5-2,5kg. Am eliberat o crapoaica de 4 kg si un ciortan de 1,3kg. Am retinut un crap de 2,5kg. A fost activitate, 7 prezentari,intre 08.30-14.00, inclusiv o linie de undita din fir textil rupta. Cam asta a fost partida. Voi reveni.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 8 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]