Home Locuri pescuit Partide ID:11084

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRazelm-Venus
loc. Statiunea Venus, jud. Constanta

  • Adaugat de: person talent
  • scheduleacum 16 ani
  • visibility2241 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 16 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
30 lei/zi - C&R

label_outline
Drum de acces
Calea de acces foarte buna indiferent de vreme (lacul este situat langa htelul Corbul).

label_outline
Momeli folosite:
Am folosit numai porumb alimentar ca nada si momeala pe carlig.


label_outline
Comentariu despre partida
Am prins aproximativ 19 bucati de crap, cel mai mic avand 2 kilograme, iar cel mai mare aproape 9 kilograme. Balta are foarte mult potential, specia predominanta fiind crapul romanesc. De asemenea, patronul a populat balta cu cteno, cel mai mare avand 12 kilograme. Carasul mai exista, dar rar se prinde vreunul. Sistemul ramane C&R, iar taxa, conform spuselor patronului, va ramane 30 lei. Toti pestii au fost prinsi la unidita de 5 m. Fir intins!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 70 kg
-Nr. scule folosite: 2 scule


play_circle_filled Albumul foto/video al partidei:

zoom_in
Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]