Home Locuri pescuit Partide ID:18858

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRadu Voda
loc. Radu Voda, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person gelu2006
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility3155 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100lei/12h

label_outline
Drum de acces
acceptabil, se poate ajungeusor, unele portiuni cu pamant altele cu pietris.

label_outline
Momeli folosite:
am pescuit in special cu porumb crud congelat de anul trecut, cu bonduelle si cu ramela rama am luat carasel, la bonduelle am luat caras frumos 3-4 sute g, iar la porumb crud doi crapceni la doua kg. In total 7 8 kg cu totul.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit intre orele 5 30 16 30. Vremea a fost frumoasa pe alocuri caniculara. Am pescuit pe mijlocul baltii, fiind singurii pescari de pe balta. Rezultate: 4 kg crap la porumb, 5 kg caras la rama, am pescuit eu si nasul meu. Am pescuit numai la undita. Nu este permis pescuitul nocturn. O balta foarte buna, cu mult crap care era la bataie si facea niste sarituri bune de generice tv.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 4 kg
-Caras: 5 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]