Home Locuri pescuit Partide ID:17910

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRadu Voda
loc. Radu Voda, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person strumf
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility49 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 ron/ 12 ore

label_outline
Drum de acces
drumul este foarte bun indiferent de conditiile atmosferice, este pietruit de la sosea si pina pe balta, pe ambele maluri.

label_outline
Momeli folosite:
boiles, rime, viermisi, porumb.


label_outline
Comentariu despre partida
balta in care am pescuit este Radu Voda 1 sau la Gradini cum o numesc localnicii. Am fost la ora 7 pe balta si erau deja 6 masini. Dimineata a mers mai greu, dar de pe la ora 10 a inceput sa traga carasul ca lumea si un pic mai maricel. Crapul sare dar nu pune gura. Foarte multe masini mergeau in Radu Voda 3, dar acolo taxa a ramas 100 ron. Probabil ca are mai mult peste si mai de calitate. Am prins vreo 4 kg de caras frumusel.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 4 kg
-Cantitatea retinuta: 15 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]