Home Locuri pescuit Partide ID:13758

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRadu Voda
loc. Radu Voda, jud. Giurgiu

  • Adaugat de: person bogdanbogd
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility107 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100lei/12h

label_outline
Drum de acces
destul de bun, este pietruit.

label_outline
Momeli folosite:
tot ce se poate numi momeala pentru crap si caras.


label_outline
Comentariu despre partida
Am mers la sfatul unor colegi se spunea ca moare pestele de batran in balta asta- rezultatul partidei 0. Timp pierdut, bine ca macar timpul a fost excelent. Am pescuit pe balta 1, Radu Voda e de ocolit n-am sa mai merg acolo nici daca ma invita patronul.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]