Home Locuri pescuit Partide ID:19118

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRadu Voda 1,2,3
loc. Radu Voda, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person george75
  • scheduleacum 12 ani
  • visibility41 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 12 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12ore

label_outline
Drum de acces
Drumul bun pana la balta, dar daca ploua trebuie sa pleci repede pentru ca este o panta care nu stiu daca o urci dupa ploaie, probabil depinde de masina.

label_outline
Momeli folosite:
mamaliga, rama, viermi, pufulete.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit intre orele 6-16:00, balta nr 1, nu prea aglomerata, foarte curata insa. Apa fierbe de caras si cteno, un baiat de langa mine a luat la porumb un cteno de 8kg, o frumusete. Personal, am nadit pentru undita si am pescuit cu 2 vergi, pentru ca am fost doar sa vad unde este balta si cam cum se prezinta carasul, avand in vedere ca sambata viitoare merg la concurs de undita pe aceasta balta (concurs la care mai aveti timp sa va inscrieti). Carasul trage ca nebunul la orice, astfel ca pe la ora 10 am scos una din cele 2 undite pentru ca nu mai aveam timp sa ma ocup si de ea. Totusi, am observat ca mai bine tragea la 50cm de mal decat mai "in larg". Fir de 0,16, pluta Gipo de 2 grame si pufulete cu vierme, cam astea ar mai fi de spus, la rama a intrat si ciortan dar era prea mic sa merite a fi retinut, cca 300g.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 1 kg
-Caras: 5 kg
-Nr. scule folosite: 2 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]