Home Locuri pescuit Partide ID:18938

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRadu Voda 1,2,3
loc. Radu Voda, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person ionexu
  • scheduleacum 13 ani
  • visibility35 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 13 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 ron/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drum bun in orice conditiuni...

label_outline
Momeli folosite:
Porumb conservat, rama si viermusi...


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit impreruna cu un prieten (de pe pescuitul.ro), intre orele 5,30-13oo. Vreme superba, am facut plaja cat am pescuit, putin vant lateral dreapta, exact cat sa joace momeala. Am pescuit pe la primul tomberon de gunoi. In afara de noi, mai erau 5 masini. Am pescuit la doua undite, cele mai bune rezultate le-am avut la viermusi, iar cantitatea de caras pe care am capturat-o, a fost de 16kg.
Colegul meu, caruia i-a peznit linia la un peste, a dat doar la o undita si a luat numai 9.3 kg. :)


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Caras: 16 kg


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]