Home Locuri pescuit Partide ID:15896

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorRadu Voda 1,2,3
loc. Radu Voda, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person migu
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility27 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
100 ron/12 ore

label_outline
Drum de acces
Din comuna Radu Voda, se face o strada la trecerea de pietoni, pe acea strada sunt biserica si scoala. se tine drumul inainte, apoi la capat se face stanga, drum pietruit pana pe balta.

label_outline
Momeli folosite:
Viermusi, porumb dipuit si conservat, rame, pufi. A mancat foarte bine la viermusi cu pufi.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit in bazinul 1, pe 17 si 18 apr., se pescuieste doar ziua pe toate bazinele. Erau cam 10 masini, mai multi erau pe bazinul 2, care este ceva mai mare decat un bazin de inot, avand acelasi pret.
Pe 17 am luat 3 ciortani si 8 kg de caras, iar pe 18 tot 3 ciortani dar carasul mare n-a mai mancat.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 4 kg
-Caras: 8 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]