Home Locuri pescuit Partide ID:98

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorPeris
loc. Peris, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person fmk
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility108 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
fmk


help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 17 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Stimati colegi intru suferinta, va scriu abia dupa trei zile de la marele eveniment. Acest lac mi-a oferit o mare surpriza: in loc sa am parte de o zi de pescuit, am avut parte de o zi ideala de plaja, dat fiind faptul ca:
1. se umbla grosolan la nivelul apei (in weekend), lacul fiind crescut cu cel putin 1 metru.
2. se furajeaza puternic si in perioada sfarsitului de saptamana trebuie sa fii ingrozior de baftos sa scoti ceva.
Am fost sambata 11 mai 2002 la Peris cu inca doi prieteni si am incercat cu rame, viermusi, pufulete, bomba, mate de gaina, lingurite, twister, etc. Toate aceste momeli au fost montate sub diverse combinatii pe 14 (paisprezece) lansete si doua undite. Rezultatul: 1 BIBAN. Nu voi mai merge in viata mea la aceasta balta.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]