Home Locuri pescuit Partide ID:98

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorPeris
loc. Peris, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person fmk
  • scheduleacum 17 ani
  • visibility141 vizite
  • thumb_up 0 likes
Contact Person
fmk


help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 17 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Stimati colegi intru suferinta, va scriu abia dupa trei zile de la marele eveniment. Acest lac mi-a oferit o mare surpriza: in loc sa am parte de o zi de pescuit, am avut parte de o zi ideala de plaja, dat fiind faptul ca:
1. se umbla grosolan la nivelul apei (in weekend), lacul fiind crescut cu cel putin 1 metru.
2. se furajeaza puternic si in perioada sfarsitului de saptamana trebuie sa fii ingrozior de baftos sa scoti ceva.
Am fost sambata 11 mai 2002 la Peris cu inca doi prieteni si am incercat cu rame, viermusi, pufulete, bomba, mate de gaina, lingurite, twister, etc. Toate aceste momeli au fost montate sub diverse combinatii pe 14 (paisprezece) lansete si doua undite. Rezultatul: 1 BIBAN. Nu voi mai merge in viata mea la aceasta balta.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]