Home Locuri pescuit Partide ID:25591

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMovilita Vie
loc. Movilta, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person COSTASS
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility2871 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 ron/12h

label_outline
Drum de acces
Drumul de acces este bun, chiar si pe ploaie. Se poate intra pe malul dinspre Bucuresti chiar inainte de balta, iar pe malul celalalt pe prima ulita la intrarea in Movilita. Este vorba de balta din dreapta mergand spre Urziceni.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb bonduelle, buchet de viermusi, patratica, rama subtire, mix crap.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit in data de 15-09-2014 intre orele 07.00-16.00. Am reusit sa aduc pe mal un romanesc de aprox. 3,5 kg si am avut si doua rateuri. O balta ok, cu un personal extraordinar care nu deranjeaza inutil, de aceea recomand cu toata increderea.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 3 kg
-Caras: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]