Home Locuri pescuit Partide ID:25552

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMovilita Vie
loc. Movilta, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person ewu2030
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility96 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 ron/12h

label_outline
Drum de acces
Pe drumul de langa sat este bun chiar si in conditii de ploaie, pe celălalt mal este destul de rupt dar daca este uscat se poate circula.

label_outline
Momeli folosite:
Am pescuit la rama, vierme, porumb din conserva, porumb dulce de pe știuleți, porum uscat pe fir de par, porumb dipuit in diferite amestecuri, pufuleti, inclusiv combinatii de momeli cu pop-up. Singura trasatura cat de cat a fost la undita pe rama un crap pana in juma de kg. In rest 2 bibani cateva rosioare si niste pui de crap cat palma.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta la ora 4:20 si la ora 5 fara un sfert aveam deja 4 lansete cu diverse combinatii in apa. Se poate sta pana la ora 6 seara. Vremea a fost destul de frumoasa cu soare si nor si ceva vant, nu foarte cald. Am pescuit pe malul opus satului aprox Vis-a-vis de cabana paznicului. A fost destul de aglomerat, cu putine locuri libere. In plus daca va luati dupa asezarea locurilor nu o sa puteti pescui pentru ca unele sunt la 6-7 metrii distanta intre ele. Noi am fost in grup de 3 si am pescuit pe cu 13 lansete si 2 undite. Toata ziua am luat un crap la 400g si a mai existat o trasatura la porumb dulce dar cu lanseta aruncata langa stuf, care s-a terminat cu un forfac pierdut pentru ca dupa înțepate pestele s-a dus direct in stuf. In 3 minute de la muscatura paznicul a fost acolo sa vada captura si sa o cântărească. A prins cineva mai in dreapta de noi o bucata si la fel, in 5 minute paznicul era prezent sa vada pestele si sa il cântărească. Paznicul trece de 7-8 ori pe balta pe zi pentru a verifica numarul de scule. Nu cred ca mai ajung vreodata pe balta asta. In 13 lansete o singura muscatura toata ziua.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]