Home Locuri pescuit Partide ID:24681

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMovilita 7
loc. Movilita, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person tridentus
  • scheduleacum 10 ani
  • visibility715 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 10 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Buna pana pe balta (doar vorbim de DN :D)
Pe balta e de rau (niste sleauri de belea pe malul opus satului), insa e cat de cat OK pe partea cu satul.

label_outline
Momeli folosite:
TTX, mamaliga / rame, viermusi, grau, porumb dulce, plastice.


label_outline
Comentariu despre partida
La 6:30 eram pe balta, la 7 aveam deja la apa sculele. Vreme excelenta, cu soare si aproape fara vant. Am pescuit intai pe malul opus satului, aproape de intrare (risti sa ramai impotmolit daca mergi mai departe), apoi ne-am mutat pe malul cu satul, spre coada baltii (insore Bitina). Balta goala, doar noi pe balta (o sa vedeti de ce). La rama au intrat niscaiva bibani (si un biban soare...regina aia urata), si la rama si viermusi ceva rosioara. Micuti, dar nu am luat caras (era in bataie in mal si stufaris). Crap nici nu cred ca are, nu am vazut nici macar o saritura. Balta de evitat din punctul meu de vedere (macar sa fi vazut ca sare ceva peste, sau ca se hraneste...)


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Alte specii: 1 kg

-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]