Home Locuri pescuit Partide ID:1799

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMovilita 2
loc. Movilita, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person martyt13
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility327 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost ieri 26.03.2005 la Movilita. Desi balta e deschisa la pescuit nu am fost decat 4 pescari, adica eu si 3 prieteni. Apa e foarte rece si ca urmare nu am prins nimic. Unul din paznici spune ca in saptamana care a trecut au populat balta cu peste. Am incercat la libelula, rama, viermusi, patratica si rezultatul a fost acelasi, nu am prins nimic, dar bambina s-a ridicat de cateva ori foarte timid.
Cred ca trebuie sa mai treaca 2-3 saptamani in care temperatura sa fie mai ridicata pentru a incepe sa traga pestele. Se poate pescui si in prohibitie, pentru plantat se plateste o taxa egala cu taxa zilnica, adica inca 200.000 lei iar pescuitul de noapte este permis pentru alti 200.000 lei. Fir intins Taxa pe 2005: 200.000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]