Home Locuri pescuit Partide ID:14672

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMovilita
loc. Movilita, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person barbq
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility1490 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
40 RON / 12 ore

label_outline
Drum de acces
drumul de acces de la DN la balta este deplorabil, daca ai garda inalta la masina te face sa te simti mai bine, dar oricum pe multe portiuni este nepietruit. Acelasi drum este folosit si de utilaje agricole.

label_outline
Momeli folosite:
viermusi, mamaliga, pufuleti cu aroma de usturoi, boabe de porumb la borcan, rame. Mi-a tras numai la rama.


label_outline
Comentariu despre partida
Prima oara cand am mers la aceasta balta. Am luat aceasta decizie in urma unui comentariu postat pe acest site cu o fotografie recenta. Am ajuns dimineata la ora 8. Vremea senina cu cate un nor din cand in cand. Am prins un biban-soare la lanseta cam la 8 cm si un guvide de 5 cm la o undita. La rama mi-a tot tras la lanseta dar nu reuseam sa-l prind. La celelalte momeli mi-a tras foarte rar. La suprafata apei circula mult fitofag si fac o gramada de zgomot cu coada la suprafata apei dar asta este doar de impresie.
Am mai vorbit cu un pescar si am inteles ca cu o saptamana in urma a prins ceva, dar in ziua respectiva seara avea doar 7 carasi in juvelnic si ca apa a mai scazut cu 15 cm fata de saptamana trecuta. M-am gandit ca poate asta este cauza.
Ei bine ca sfat nu as recomanda balta asta unui prieten, mi-ar fi frica ca l-as face sa piarda timpul. Sincer, nu ma mai intorc la aceasta balta.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 15 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]