Home Locuri pescuit Partide ID:12587

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMovilita
loc. Movilita, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person zache
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility42 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 ron stationar,30ron rapitor

label_outline
Drum de acces
Bucuresti - Urziceni, la intrare in Movilita balta este cea de pe partea dreapta, drumul este accesibil indiferent de conditiile meteo, se poate pescui de pe ambele maluri, se poate planta daca ai vaporas sau barca, taxa este de 10ron. Atentie, balta nu a fost navodita in toamna trecuta iar de curand a fost populata cu caras, ciortan si ten. Pentru cei care vor sa dea la rapitor va anunt ca este foarte mult salau. Cantitatea de peste retinut cat prinzi nu te controleaza nimeni dar indicat ar fi sa retii in limita bunului simt va doresc fir intins. Sa nu uitati sa luati gratarul cu voi pentru ca este un loc superb pentru o iesire cu familia sau cu prietenii la un gratar si binenteles o partida de pescuit reusita.

label_outline
Momeli folosite:
viermusi, pufi, rame, la viermusi s-a prins cel mai bine.


label_outline
Comentariu despre partida
Daca mergeti in aceasta perioada pe balta dati la virmusi rosii si nu aruncati departe, aruncati la 15-20m de mal. Eu am prins vreo 2kg de caras intre 400-800g si trei ciortanei cam la 1,5kg fiecare, sper sa se incalzeasca afara sa manance si mustaciosii mai bine ca acum abia trageau.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 5 kg
-Caras: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 99 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]