Home Locuri pescuit Partide ID:25961

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMilotina 2
loc. Buzoieni/Calarasi, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person schieber
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility3059 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80lei/12 ore

label_outline
Drum de acces
Drum ok.

label_outline
Momeli folosite:
Toate natiile.


label_outline
Comentariu despre partida
Cu parere de rau, cred ca s-a mai dus o balta buna... Am pescuit pe locul 25, aruncari la 1.5-2 m de malul de vis a vis, silicoane, momeli vii, solubile... adica de toate. Rezultat 0. S-a prins un singur crap la 3 kg de niste baieti care aveau 24 de ore pe balta si plantau cu navometru. Avand o singura trasatura la 15 lansete si ei erau dezamagiti. In rest, la nimeni nimic... Mai incerc un 24 de ore cand se mai incalzeste.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 10 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]