Home Locuri pescuit Partide ID:99

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorMatara2
loc. Matara, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person misha
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility128 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Data 12.05.2002. Durata: 5:45 AM - 14:00. Captura: 2 kg caras; s-a pescuit numai la lansete, iar ca momeala s-a folosit mamaliga (patratele), viermusi si pufarine.
Apecieri pozitive: atitudinea patronului, curatenie.
Aprecieri negative: bradis (va mai exista cel mult pana la inceputul lui iunie, cand va fi scos), lucru ce face ca locurile de lanseta sa fie foarte putine; lipsa umbrei; drumul destul de prost dupa ce se termina asfaltul (daca cumva te prinde ploaia este destul de dificil sa mai ajungi la sosea).
Momentan balta nu poate oferi satisfactie lansetarilor datorita numarului foarte mare de puiet precum si a bradisului abundent. Vreau sa o mai incerc totusi peste aprox o luna.
Pentru amatorii de undita este o balta deosebita, iar eu o recomand calduros
Mihai Plesita


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]