Home Locuri pescuit Partide ID:25701

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorLupsanu 3
loc. Radu Voda, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person daniel75
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility36 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
120lei/12h

label_outline
Drum de acces
Drumul este ok. indiferent de conditiile meteo.

label_outline
Momeli folosite:
Am folosit nade si momeli, variate, ca pentru ciortan/crap.


label_outline
Comentariu despre partida
Dimineata devreme, (04.45) batea vantul tare, apa foarte scazuta, aspect important privind posibilitatea de a lasa / recupera, barcuta cu care am plantat. Am ales un loc mai spre capatul baltii, unde puteam cat de cat sa lansam barcuta pentru plantat. Am stat pana in jurul orei 17.15. Vremea: soare cu vant puternic,presiunea usor ridicata.
Am fost informat ca s-a populat cu ceva ciortan (vreo 2 tone) de Doru paznicul, care a incasat taxa in jurul orei 10.30, am fost de altfel impreuna cu Razvan, singurii pescari din acea zi, mai tarziu l-am vazut si pe unul din patroni cu vreo trei scule in apa in dreptul baracii. Am prins cativa ciortani, unul mai mititel eliberat de Razvan, la diverse... Nu pot spune ca a mancat la ceva anume; trasaturile anemice, aveai impresia ca-s de caras. O partida mai mult de relaxare, iarba verde, un pic de socializare, in condiitiile in care a venit si Laur (Mongolu) si s-a destins la undita cu vreo 30-40 de carasei. Lipsa unor cosuri de gunoi in totalitate.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 3 kg
-Cantitatea retinuta: 10 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule
-Am pescuit la plantat


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]