Home Locuri pescuit Partide ID:25177

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorLupsanu 3
loc. Radu Voda, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person rzvblack
  • scheduleacum 9 ani
  • visibility31 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 9 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50lei/12h, sau 100lei/24 h

label_outline
Drum de acces
Drum este pietruit pana la intrarea pe balta.
Se intra si pe ploaie.

label_outline
Momeli folosite:
Pentru cuva am folosit din nou nade si cereale STAR FISH. ttx miere+ nada miere+ spartura porumb. Pe firul de par... bonduelle sau combinatie de 1 plastic+1 bonduelle.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit.sambata.5 iulie.de la ora 4,30- 13,30. Am pescuit la plantat cu 5 bete. A fost o partida foarte buna... am prins 10 ciortani intre 1.3-3 kg.si inca vreo 8 rateuri, adica drilluri nefinalizate. A fost a 7 a partida pe aceasta balta de la deschiderea ei anul acesta.
Balta aproape full... si nu inteleg de ce nu posteaza si alti pescari. O sa revin cu poze pe forum, in topicul baltii.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]