Home Locuri pescuit Partide ID:11512

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorIlfoveni 5
loc. buc - targoviste, jud. Dambovita

  • Adaugat de: person UTU`
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility416 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
90ron/12h

label_outline
Drum de acces
De la sosea pana la balta o portiune de drum printre culturi de porumb, paioase etc! In caz de ploaie pot fi probleme mari; foarte multa mizerie lasata tot de "pescari".

label_outline
Momeli folosite:
mamaliga cu diversi atractanti, pufuleti de usturoi.


label_outline
Comentariu despre partida
fara comentarii- de la ora 5.30 dimineata pana la 09.45 am depasit cantitatea admisa de 6kg cu 19 kg (este pe bune, fara misto!). De la 6kg pana la 25 kg se plateste cu 15ron/kg sau mai platesti 2 bonuri de 90 ron.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 24 kg
-Caras: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 6 kg
-Nr. scule folosite: 6 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]