Home Locuri pescuit Partide ID:28007

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorHagiesti 1,2
loc. Sinesti, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person MarianT_AXY
  • scheduleacum 3 luni
  • visibility13069 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 3 luni

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
80lei/12h

label_outline
Drum de acces
Drum accesibil si cand este ud.

label_outline
Momeli folosite:
Amix pelete, Feeder X pelete, porumb, pelete de carlig caperlan, bile decatlon (toata gama). Nu se mai da voie sa plantezi!!!!


label_outline
Comentariu despre partida
Ceata dimineata pana la 10.30.Pescuit din mana stationar deoarece nu se mai planteaza. Nici un tac, pestele din balta a devenit tot mai apatic, pe sonar inexistent. Nu mai recomand balta aceasta din pacate!


label_outline
Informatii cu caracter statistic
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]