Home Locuri pescuit Partide ID:72

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorFrunzanesti 1
loc. Fundeni-Frunzanesti, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person pescuitul
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility42 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Zilele acestea un coleg a vizitat balta Frunzanesti 1. Din pacate situatia nu a fost prea roza. Se prinde in general maruntis, caras la 150-250 g/buc., mai bine la undita decat la lanseta; uneori cade si ciortan sub 1 kg/buc.. La pescuitul prin plantare cad capturi mari (un pescar a prins 12 bucati intre 4 si 16 kg). Desi este vremea lui, somnul nu prea da semne, poate si din cauza caldurilor din perioada precedenta. Viermusii si ramele sunt momelile preferate, alaturi de mamaliga. Crapul cade la boabe de porumb (doar prin plantare).

Daca nu aveti ghinion, 2-3 kg de peste le aveti asigurate. Totusi capturile nu sunt notabile, ca de altfel ca in majoritatea baltilor frecventate de colegii mei. Poate dupa ce s-o raci apa. Fir intins !


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Competitia oficiala se desfasoara in perioada 1-3 noiembrie 2019 pe Lacul Morii din Bucuresti (proba din barca) si pe Canalul Dambovita (de la Stavilarul Ciurel pana la Podul Grozavesti), proba de pe mal. [...]

fiber_newInfo

Competitia se va desfăsura in perioada 11-13 octombrie 2019 pe Lacul Ostroveni, din Ramnicu Valcea. Termenul limita de inscriere este 5 octombrie 2019. [...]