Home Locuri pescuit Partide ID:28017

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorFloarea Popestiului
loc. Popesti Leordeni, jud. Ilfov

  • Adaugat de: person grigoras12
  • scheduleacum 1 luni
  • visibility6812 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 2 luni

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
60lei/12h;120lei/24h

label_outline
Drum de acces
Drum bun până la balta.

label_outline
Momeli folosite:
Boilles.


label_outline
Comentariu despre partida
Vremea a fost ok și nu foarte aglomerata balta dar au fost câțiva prieteni de ai administratorului cu copii și au deranjat maxim.
Am pescuit cu 4 lansete, de tehnică nu se pune problema deoarece balta e un lighean de 100-120 m lățime și nu poți aruncă mai mult de 50m pt că te încurci de cel care dă în fața ta sau dai pe celălalt mal :)
Balta are potențial recreativ dar au un paznic extrem de nesuferit și arogant care-ți taie tot cheful de pescuit.
Erau 8-10 pescari dar activitatea foarte redusă. Au prins vreo 2 crapi la 7 - 8 kg amicii paznicului care lansau intr-o zona in care se pare că hrănește balta paznicul acesta, practic dadeau pe pat de nada :)
In concluzie este o balta de evitat și nu doar pentru că nu are peste ci pentru atitudinea paznicului Mihai sau Mihail (după ce bea o bere doua vine și te pune sa-ți scoți sculele din baltă că să vadă cu ce montura dai :( sau vine și-ți cere sa-i oprești 2-3 crapi că i-a cerut patronul, bineînțeles că-i combina, d-aia nu e coada de peste in balta.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 8 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]