Home Locuri pescuit Partide ID:13387

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorFagetelu
loc. Fagetelu, jud. Olt

  • Adaugat de: person catalinds
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility787 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
50 lei/12ore

label_outline
Drum de acces
detalii despre drum am mai dat... cu mentiunea daca ploua e jale... lasati masina la asfalt si mergeti pe jos 1km! E mai sanatos!!

label_outline
Momeli folosite:
mamaliga, porumb crud, rame, pufuleti... a tras la toate!


label_outline
Comentariu despre partida
Daca anul trecut am laudat patronul si balta anul asta nu o sa o mai fac!!! de ce? a scos tot pestele anul trecut in toamna lasand doar caras cat cutia de chibrit! A populat, zice dumnealui, cu ciortan de la 0,500 la 3 kg! Ce am prins e alta poveste... cat a mai miscat dimineata am scos cativa ciortanei amarati pe care bineinteles i-am eliberat mai ales ca d-l Botogan (patronul) ne-a pazit cu insistenta asigurandu-ne ca vine ala maaaaare... care a venit probabil dupa ce am plecat noi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 2 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 5 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]