Home Locuri pescuit Partide ID:3856

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorEteni
loc. Odoreu, jud. Satu_Mare

  • Adaugat de: person Sir Caca
  • scheduleacum 14 ani
  • visibility274 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 14 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Se prind crapi foarte mari primavara devreme (in restul anului au prea multa hrana disponibila in mod natural), dupa un nadit extensiv in zone cu apa mica si minim doua-trei zile de asteptare, te poti trezi cu capturi ce se apropie de 20KG/bucata. Merge foarte bine la Boiliesuri dulci cu concentratie de proteine foarte mare si arome de fructe, de dimensiuni pana la 35mm. Datorita vegetatiei extrem de abundente scosul pestelui este o arta.
La stiuca este un paradis tot timpul anului, in zile bune ataca chiar orice naluca. Enorm de multe marlite, cate una doua pe zi peste 1KG, si mai rar se prind bucati peste 5 kg.
Dezavantajul este ca in weekend trebuie se ajungi cu 2 ore inainte sa se lumineze ca sa prinzi loc. Taxa pe 2005: 100000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 4 aprilie-2 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 19 aprilie-2 iunie inclusiv ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2020, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]