Home Locuri pescuit Partide ID:22391

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorDunare - Spantov
loc. Calarasi, jud. Calarasi

  • Adaugat de: person mariusp
  • scheduleacum 11 ani
  • visibility1609 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 11 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
permis anpa +pg

label_outline
Drum de acces
acceptabil dar nu pe ploaie.

label_outline
Momeli folosite:
porumb, mamaliga, rame negre.


label_outline
Comentariu despre partida
Am pescuit din barca pe langa crengi si buturugi, nu a vrut sa manance dar se vedea sarind in zona. Am prins un caras la 1kg si un ciortan un pic mai mare la mamaliga si am ratat cateva trasaturi, la rama te toaca guvidele. A venit si politia in control, mi s-au parut foarte amabili. La cei de pe mal nu am vazut sa se prinda nimic.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 1 kg
-Caras: 1 kg
-Nr. scule folosite: 2 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]