Home Locuri pescuit Partide ID:5112

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorDostat
loc. Drasov, jud. Alba

  • Adaugat de: person vending
  • scheduleacum 18 ani
  • visibility1956 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 18 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Am fost la lac si... surpriza, nu se mai pescuieste pe lac decat daca platesti 350.000 lei casuta + 300.000 taxa de pescuit. Cica vor sa inchida de tot lacul, sa nu mai lase la pescuit; bravo domnule patron adevarul e ca nu rea e loc de plimbat cu: BARCA, AVIONUL, ELICOPTERUL, BANANA etc.. Ai bani, esti tare, n-ai bani esti sluga (intr-o oarecare masura are dreptate patronul dar nu trebuie sa traga tot in cei mai saraci, cred ca era cel mai promitator lac din Transilvania lacul era superb, acum sunt sanse pentru cei bogati sa mearga acolo). Si cand ma gandesc ca m-am pregatit o saptamana sa merg la Dostat (Cunta) si inca din Cluj-Napoca, am strans ceva bani cu inca 2 prieteni si am facut plinul la masina (Dacia) sa prindem si noi un peste si am ramas foarte deceptionati, de acolo am strabatut ardealul (ROMOS, AUREL VLAICU, STREMT, LUNCA MURESULUI, TURENI) si am pierdut o zi intreaga si nu am prins nici macar un peste toate beltile sunt goale. Taxa pe 2006: 35+30 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ/sportiv si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 9 aprilie-7 iunie inclusiv, iar in apele care constituie frontiera de stat, pe o durata de 45 de zile, in perioada 24 aprilie-7 iunie inclusiv, cu exceptiile ... [...]

fiber_newStiri

Permisele de pescuit recreativ pentru anul 2024, emise de ANPA, se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile pe site-ul anpa.ro.

In perioada 10-17.01.2024 aplicatia informatica pentru generarea permiselor este oprita pentru efectuarea unor lucrari de mentenanta. Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati site-ul anpa.ro. [...]