Home Locuri pescuit Partide ID:10219

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorDelta - Bratul sf Ghe-Uzlina
loc. Murighiol, jud. Tulcea

  • Adaugat de: person bibolaru
  • scheduleacum 15 ani
  • visibility21 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 15 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
15 lei/24 ore

label_outline
Drum de acces
Drumul de acces foarte bun (asfalt) pana la Murighiol si de acolo inainte numai cu barca.

label_outline
Momeli folosite:
Rama groasa neagra, rama rosie, boiles, porumb de toate felurile, ttx, mamaliga, lingurite oscilante si rotative. Cele mai bune rezultate au fost la ttx pe momitor si cocolos de mamaliga pe cirlig pentru crap si platica si oscilanta la biban.


label_outline
Comentariu despre partida
Perioada de pescuit 03.10.2002 - 05.10.2007 in jurul localitatii Uzlina. Pe bratul Sf. Gheorghe a mers foarte slab, somotei pana in kg si platica pana in 0.5 kg, la rama groasa neagra. Pe lacurile Uzlina si Isac zero barat la stiuca. Pe canalul dintre lacurile Uzlina si Isac s-a prins intr-o veselie biban frumos (3-4 buc./kg). Pe canalul Uzlina a mers vineri seara intre orele 18 si 23, ciortanul la 0.7 - 1 kg la ttx si mamaliga circa 25 bucati. Pestele a fost eliberat in totalitate. Tot in seara cu pricina am avut 2 trasaturi cu luat betele de pe suporti si rupturi de fir 0.35 cu rezistenta de 13.5 kg la nod.


label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 20 kg
-Somn: 2 kg
-Biban: 5 kg
-Alte specii: 5 kg

-Cantitatea retinuta: 20 kg
-Nr. scule folosite: 3 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]