Home Locuri pescuit Partide ID:1213

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilor



Daia 1 si 2
loc. Sebes-Alba, jud. Alba

  • Adaugat de: person monika
  • scheduleacum 19 ani
  • visibility241 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 19 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
neprecizata

label_outline
Drum de acces

label_outline
Momeli folosite:
fara recomandari speciale


label_outline
Comentariu despre partida
Cea mai mare dezamagire pe care am avut-o de curand e Daia Romana. Dimineata ora 6, o zi superba pentru pescuit. Intrarea 300.000 lei, doua bete cu cate un ac fiecare (adio monturi sofisticate), pescarii se inghesuiau la intrarea in incinta celor doua lacuri deschise pentru Pescuitul recreativ, lacuri ingradite cu sarma ghimpata ca un lagar nazist, de fapt impropriu spus lacuri, mai degraba doua balti ceva mai mari ca o piscina, situate in spatele gropii de gunoi a orasului Sebes. Ceva mai incolo de aceste lacuri in miniatura se desfasoara in toata splendoarea lor lacurile mari (care nu sunt deschise publicului) si in care nu ai voie sa-ti arunci betele ci doar sa le privesti si sa te intrebi oare ce ascund ele, si de capturile posibile din acest lac ce granguri se bucura? Ora 6,30, tristete maxima pe fetele celor care au venit aici ca la pomul laudat. Nu aveti voie cu momeli speciale, nu aveti voie mai mult de 4 kg de peste. Pai daca tot e limita la kilograme, atunci lasati-ne domnilor cu mai multe bete, oricum le dam drumul, cel putin satisfactia capturii sa fie maxima! Peste tot sunt placute cu Pescuit recreativ, care recreativ, spatiu mic, nici un pic de umbra iar daca ai noroc sa fie vant, atentie la pungile si hartiile spulberate deasupra capetelor din groapa de gunoi lipita de gardul nazist al lacului. Masina n-ai cum s-o aduci aproape de lac (n-ai nici cum, n-ai nici voie), o lasi parcata in sosea (si nici in sosea oriunde), asa ca inhama-te cu trusa de pescuit si eventual cu umbrela de soare si cauta-ti un locsor sa nu-l incurci pe amicul din dreapta sau din stanga.
Dragi prieteni pescari nu pot sa va spun decat ca Daia Romana e O TEAPA MARE. MAI GANDITI-VA INCA O DATA INAINTE DE A MERGE ACOLO. Monica, Sibiu.
Taxa pe 2004: 300.000 lei/zi.


label_outline
Informatii cu caracter statistic


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Se instituie măsuri de prohibiție pentru pescuitul în scop comercial, recreativ/sportiv și familial al oricăror specii de pești, crustacee, moluște și alte viețuitoare acvatice vii în habitatele piscicole naturale, pe o durată de 60 de zile, în perioada 09 aprilie – 07 iunie inclusiv, iar în apele care constituie frontieră de stat, pe o durată de 45 de zile, în perioada 24 aprilie – 07 iunie inclusiv [...]

Permisele de pescuit pentru anul 2023 se pot obtine online prin intermediul aplicatiei informatice disponibile la adresa... [...]