Home Locuri pescuit Partide ID:27767

Unde am pescuit!

Comentariile pescarilorCiocarlia 4 verified_user
loc. Ciocarlia, jud. Ialomita

  • Adaugat de: person caproshu
  • scheduleacum 2 ani
  • visibility3692 vizite
  • thumb_up 0 likes
help Cere informatii label_outline
Data partidei:
acum 2 ani

label_outline
Taxa pescuit (o persoana):
75lei/12h

label_outline
Drum de acces
Drum f.bun,pietruit,de la intrare pe balta(din DN) pana in capatul ei.

label_outline
Momeli folosite:
Porumb cu aroma usturoi, porumb silicon, pufuleti, boilles, nada ttx, aroma usturoi.


label_outline
Comentariu despre partida
Am ajuns pe balta relativ tarziu, la ora 9:30, deoarece veneam de la Buzau cu treburi de la serviciu.
Am pescuit pe standul nr.3, dupa ce am achitat taxa. Pe balta erau in jur de 5-6 standuri ocupate. Vremea a fost buna, putin innorat dimineata, insa batea un vant destul de deranjant (din Bucuresti am plecat pe o ploaie torentiala). Pana la ora 16:30 cand am inceput sa strang am reusit sa prind doar un ciortan in jur de 1-1,3kg la porumb cu usturoi.
Langa mine, doi tipi la plantat au prins acelasi peste ca si mine, si mai incolo alti 2 tipi care stateau de la 6 dimineata ziua anterioara, aveau in jur de 4-5 ciortani la 1,5-2 kg bucata (tot la plantat si tot la porumb prinsi). Concluziile le trageti fiecare.
P.S.O nota maxima pentru curatenie, conditii de campare si asigurarea toaletelor in jurul baltii.label_outline
Informatii cu caracter statistic
Capturi:
-Crap: 1 kg
-Cantitatea retinuta: 5 kg
-Nr. scule folosite: 4 scule


Pentru noutati despre acest loc, 🎣

warning
Opiniile si recomandarile prezentate in acest material sunt facute in nume personal si apartin in totalitate autorului, ele nu pot fi atribuite site-ului Pescuitul.ro sau administratorilor sai. Comentariile pescarilor pot contine erori sau informatii expirate. Daca sesizati existenta unor erori sau abuzuri, nu ezitati sa ne raportati cazul urmand acest link.

fiber_newStiri

Incepand cu data de 08.05.2019 va deveni functional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagra si pentru fluviul Dunarea cu bratele sale si habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari recreativi. [...]

fiber_newInfo

Se instituie masuri de prohibitie pentru pescuitul in scop comercial, recreativ si familial al oricaror specii de pesti, crustacee, moluste si alte vietuitoare acvatice vii in habitatele piscicole naturale, pe o durata de 60 de zile, in perioada 11 aprilie – 09 iunie inclusiv, cu exceptiile prevazute in prezentul ordin. [...]